Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 1  2  3  4  >
 In memoriam
30.09.2014 11:00

ETULINJA
s. Marraskuu 2011 - k. syyskuu 2014

Sen voi sanoa nyt virallisesti: porilainen kannattajaryhmä Etulinja on lopettanut toimintansa. Tällä hetkellä järjestäytynyt, aktiivinen ja värikkään monipuolinen kannatusryhmätoiminta ei ole ainakaan tässä muodossaan riittävän korkealla kenenkään asianosaisen tärkeysjärjestyksessä. Tällaisessa tilanteessa on yksinkertaisesti mielekkäintä katkaista virta koneesta ja etsiä uusia virikkeitä.

Toiminta ei pääty surun, katkeruuden tai katumuksen tunnelmissa, vaikka sellaiseen olisi ehkä aihettakin. Etulinja eli vajaat kolme vuotta ja niinpä sen elämä olikin kuin kaksi–kolmevuotiaan. Mukaan mahtui vilpitöntä iloa kävelemään oppimisesta ja ensimmäisistä sanoista. Elämään kuului myös vähintään yhtä vilpittömiä kiukun, pettymyksen ja ahdistuksen tunteita lapsuuteen väistämättä kuuluvista kompuroinneista, itsensä kolhimisista ja esineiden rikkomisesta sekä siitä, että suuhun tuli työnnetyksi myös sellaista, mitä ei ollut syötäväksi tarkoitettu.

Suremisen sijasta haluamme kiittää kaikkia seuraajiamme, niitä jotka ymmärsivät ja myös niitä jotka eivät ymmärtäneet. Haluamme myös kannustaa porilaisia jatkossakin omien kannattajaryhmien perustamiseen.

Yhteinen suosikkiseuramme yhdistää tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä, joten ei ole järkevää ajatella, että kaikki sen kannattajat haluaisivat ilmaista tunteitaan aina samalla tavalla. Ja vaikka Etulinja ei ehkä esimerkkinä olekaan kovin edustava, ehdimme mekin nähdä väläyksiä siitä, mitä kannattajaryhmätoiminta voi parhaimmillaan olla. Yhteisiä, tunteikkaita hetkiä erilaisia ihmisiä yhdistävän intohimon äärellä. Niitä kannattaa etsiä ja niihin kannattaa pyrkiä. Joskus silläkin hinnalla, että tulee väärin ymmärretyksi.

Koska olemme vuosien mittaan saaneet satoja, ellemme tuhansia ilmaisia neuvoja, haluamme lopuksi vielä jakaa itsekin muutaman:

Jos perustatte ryhmän, perustakaa se niiden ihmisten ehdoilla jotka ryhmän perustavat. Miettikää, mitä te haluatte, mihin te pyritte ja miten ilmennätte juuri sitä omaa ryhmäänne ja sen ominaislaatua niin kannatuksen kuin markkinoinnin kannalta. Mitään kompromisseja ja yhteistyötä ei kannata tehdä ennen kuin oma pohja ja ajatusmaailma ovat riittävän vakaat. Samoin ei kannata vaatia mitään erityisoikeuksia, jos koko ryhmä ei ole valmis niitä lunastamaan ja allekirjoittamaan.

Kun perustatte ryhmän, tehkää itsellenne selväksi, miksi se kannattaa perustaa. Ryhmän perustaminen merkitsee ikävä kyllä aina jonkinlaista rajanvetoa ”meidän” ja ”toisten” välille. Oletteko valmiita erottumaan?

Mutta vaikka perustattekin ryhmän muistakaa, että myös muita ihmisiä on olemassa. Yksikään ryhmä ei toimi täysin ympäristöstä irrallaan.

Ja sitten kun teillä on se ryhmä, korostakaa aina mieluummin sitä minkä puolesta toimitte kuin sitä mitä vastaan. Turha, ylikorostettu vastakkainasettelu toimii ennen pitkää omaa ryhmää vastaan.

Aktiivisen ja omaehtoisen kannattajakulttuurin puolesta,
Etulinjan ex-aktiivit


Kuva: © Mikko Ruohola - 
http://mikko.ruohola.org/


Linkki Nuorten välierät
12.03.2014 14:06

Liigajoukkueen viimeinen kotiottelu pelattiin eilen, mutta se ei tarkoita sitä, että Isomäessä ei pelattaisi enää jännittävää jääkiekkoa.

Ässät nousi puolivälierissä Ilvestä vastaan 0-2-tappioasemasta lopulta voittoon pelattuaan kolme peräkkäistä ottelua selkä seinää vasten. 

Nyt jännitys kasvaa entisestään ja panokset kasvavat. Ässät on enää kolmen voiton päässä finaaleista. Haluammekin antaa omille pojillemme kaiken mahdollisen tuen, jotta joukkue kykenisi nappaamaan finaalipaikan.

Olemme yhdessä Ässien kanssa sopineet, että Etulinja jatkaa myös välierissä D5-katsomossa.

Pelit pelataan torstaina 13.3. klo 18.30, sunnuntaina 16.3. klo 16.00 ja tarvittaessa mahdollinen viides välierä pelataan maanantaina 20.3. klo 18.30. Aikuisten liput matseihin maksavat kymmenen euroa ja 7-15-vuotiailta viisi euroa.

Tule sinäkin Etulinjan mukaan kannustamaan nuoret voittoon!

Pata vie!


Linkki Nuorten puolivälierät
28.02.2014 15:47

Kiinnostaako sinua pudotuspelit? Niin meitäkin.

Ässät sijoittui nuorten SM-liigan runkosarjassa ilahduttavasti kolmanneksi ja saa näin kotiedun puolivälieriin. Vastaan asettuu Ilves. Etulinja haluaa olla mukana tukemassa Ässien nuoria matkalla kohti menestystä.

Isomäki on kuitenkin osin suljettu ainakin vielä puolivälierissä. Suljettuun alueeseen kuuluu myös meidän legendaarinen seisomakatsomo. Halusimme kuitenkin saada paikan, jossa voimme kannattaa seisten.

Nuorten puolivälierissä Isomäen seisomakatsomo on D5-katsomo.

Pelit pelataan tiistaina 4.3. klo 18.30, perjantaina 7.3. klo 18.30 ja tarvittaessa mahdollinen viides puolivälierä pelataan maanantaina 10.3. klo 18.30. Aikuisten liput matseihin maksavat kymmenen euroa ja 7-15-vuotiailta lapsilta viisi euroa.

Tule sinäkin Etulinjan mukaan kannustamaan nuoret voittoon!


Linkki Kannattajamatka kotimatsiin!
07.02.2014 17:34

Masentaako sinua? Tuntuuko kausi 2013 - 2014 vain suurelta pettymykseltä? Onko mestaruus-DVD jo kulutettu puhki?

Pitäisikö kuitenkin vielä repäistä? Kenties viimeistä kertaa tällä kaudella.

Kannattajamatka Kotimatsiin Lauantaina 15.2.

Pataljoona, Etulinja sekä Ässät järjestävät kannattajille elämysmatkan kotimatsiin. Vietetään hauska päivä Ässähenkisessä porukassa ja retkeillään ympäri Satakuntaa. Myös matkan varrelta pääsee kyytiin (ilmoittauduthan silti ennakkoon!) ja päivä huipentuu illan Ässät – Kärpät otteluun.

Matkan hinta vain 10 euroa! (sisältää edestakaisen kuljetuksen sekä seisomalipun)

Huom! Matka on K-18!

Matkan aikataulu

klo 11.00       Amarillo Pori – hengen nostatusta, nälkäisille sekä janoisille luvassa tarjouksia
klo 12.00       Lähtö Amarillon edestä
klo 12.30       Pub Maailmanloppu, Nakkila
klo 13.15       Ravintola Holvi, Harjavalta
klo 14.00       Ravintola Osmantupa, Eura
klo 15.00       Lähtö Eurasta kohti Isomäen jäähallia
klo 16.00       Saapuminen Isomäen jäähallille
klo 17.00       Ässät – Kärpät

Matkalaisille on varattu aidattu tila seisomakatsomosta vastustajan vaihtoaition takaa

Kuljetus takaisin Euraan Pub Winstonin, Nakkilan sekä Harjavallan kautta lähtee noin puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen, eli matkalaisille on varattu aikaa seurata ottelun lehdistötilaisuus Villin Lännen Saluunassa, jossa on luvassa myös yllätysohjelmaa.

Aikataulut ovat arvioita. Matkan varrelta kyytiin nousevien kannattaa olla ajoissa paikalla.

Matkan tavoitteet:

- Viettää mukava pelipäivä Ässähenkisessä seurassa
- Kasvattaa Ässäkannattajien ryhmähenkeä
- Parantaa Isomäen jäähallin tunnelmaa
- Viedä Ässäaiheista ilosanomaa ympäri Satakuntaa              

Ilmoittautumiset:

Lähetä tekstiviesti numeroon 045–8555002. Laita viestiin sana "Kotimatsi", nimesi, lähtöpaikkasi, sekä puhelinnumerosi. Vahvistusviesti ja maksuohjeet saapuvat päivän sisällä. Ilmoittautua voit myös Pataljoonan pisteellä D-katsomon takana.

Maksu:

Maksa matkasi kaksi päivää varausviestistä. Jos maksat matkan vasta kaksi päivää ennen reissua, kannattaa ottaa kuitti maksusta mukaan.


( Päivitetty: 07.02.2014 23:00 )

Linkki Kohti Turkua 7.2.
24.01.2014 09:15

TPS on vajonnut sarjan viimeiseksi ja Turkuhalli on hiljentynyt. Tule mukaan tuomaan hallille eloa ja tekemään Turkuhallista meidän halli.

Hinta:
Matkan hinta on Pataljoonan jäseniltä 25 euroa ja muilta 35 euroa. Paikat D1-katsomossa.

Ilmoittautuminen:
Lähetä tekstiviesti numeroon 045–8555002. Laita viestiin sana "TKU", nimesi, oletko Pataljoonan jäsen vai et, sekä puhelinnumerosi. Vahvistusviesti ja maksuohjeet saapuvat päivän sisällä. Ilmoittautua voit myös Ässien kotiotteluissa Pataljoonan omalla ständillä D-katsomon takana.

Maksu:
Maksa matkasi kaksi päivää varausviestistä. Jos maksat matkan vasta kaksi päivää ennen reissua, kannattaa ottaa kuitti maksusta mukaan.

Lähtö:
Linja-autoaseman tilausajolaiturilta 7.2.2014 kello 15.30

Myyntiaika:
Matka on myynnissä nyt ja myyntiaikaa on 5.2.2014 klo 20 asti.

 


Linkki Tärkeät pisteet jaossa
16.01.2014 20:56

Ässät - TPS lauantaina 18.1. klo 17
 


Linkki
 1  2  3  4  >RSS

©2020 Etulinja - suntuubi.com