Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mikä on Etulinja?

Etulinja on porilainen kannatusryhmä, joka kannattaa Porin Ässiä aktiivisella, monipuolisella ja visuaalisella tyylillä. Toiminnan johtavana periaatteena on Ässien kannattaminen otteluiden alusta loppuun, pelitilanteesta ja tuloksesta riippumatta. Erityisesti haluamme kannattaa joukkuetta tappiotilanteessa, jolloin kannatusta eniten tarvitaan. Muutenkin pyrimme siihen, ettei hallissa olisi liikaa hiljaisia hetkiä, sillä hiljaisessa hallissa on tylsää.

Kannatustyyliimme kuuluvat rytmikkäät kannatushuudot, kannatuslaulut, huivit sekä suurehkot, värikkäät liput. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme myös tifoja ja muita tempauksia. Toimintamme ei rajoitu vain katsomoon, sillä näkemyksemme mukaan aktiivinen kannattaminen on elämäntapa, jossa suosikkiseuraan liittyvät ilot ja surut eletään yhdessä.

Muita periaatteitamme ovat:

1. Itsenäisyys


Etulinja on itsenäinen ja päättää omista asioistaan. Kuuntelemme kyllä mielellämme ulkopuolista palautetta ja teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa Pataljoona ry:n kanssa, mutta viime kädessä ainoa tapa vaikuttaa Etulinjan toimintaan on olla itse toiminnassa mukana.

2. Yhtenäisyys

Etulinja on ensisijaisesti ryhmä, ei nippu yksilöitä. Katsomossa yritämme saada ryhmästämme mahdollisimman paljon irti. Tästä syystä toimintamme on kevyesti johdettua ja organisoitua. Nimestään huolimatta Etulinja ei kuitenkaan ole armeijan yksikkö. Tavoitteenamme on järkevä tasapaino organisoidun ja spontaanin kannatuksen kesken.

3. Aktiivisuus

Etulinja ei jää odottamaan, että jotakin tapahtuu, vaan ottaa aloitteen omiin käsiin. Jos halliin tarvitaan ääntä, me järjestämme sinne ääntä. Aktiivisuus ei koske vain ottelutapahtumia. Mikäli tilanne sitä vaatii, otamme asioihin julkisesti kantaa, tarvittaessa tiukastikin.

4. Tyylikkyys

Etulinja ei suvaitse väkivaltaa eikä paikkojen rikkomista. Niin ikään vältämme alatyylisiä huutoja ja tarpeetonta provoilua. Meitä kiinnostaa ensisijaisesti oma joukkue, ei vastustaja, erotuomarit tai vastustajan fanit. Alkoholin käytön suhteen vaalimme kohtuutta. Kännissä örveltäminen kuuluu muihin porukoihin.

5. Värikkyys

Etulinja tunnustaa väriä. Ässien väreihin pukeutuminen otteluissa on suotavaa, joskaan ei pakollista. Katsomossa pyrimme erottumaan paitsi äänellä myös värillä. Jos ääni on lopussa ja kädet kipeät, voi aina heiluttaa lippua tai huivia. Pienikin aktiivisuus on parempi kuin ei aktiivisuutta ollenkaan.

Etulinjan toimintaan on tervetullut jokainen joka hyväksyy edellä mainitut periaatteet ja osoittaa toimivansa niiden mukaan.

Etulinjalaiset tunnistat Etulinjan huivista. Huivi ei ole yleisessä myynnissä vaan se annetaan henkilöille jotka omalla toiminnallaan todistavat olevansa huivin arvoisia. Kustannusten kattamiseksi huivista peritään pieni maksu, mutta sen jälkeen käyttöoikeus huiviin on ikuinen. Muuta pääsymaksua Etulinjaan ei ole. Tärkein pääsymaksu on oma ääni ja aktiivisuus.

Yhteystiedot:

E-mail: etulinjapori(at)gmail.com
Etulinja Facebookissa
Etulinja Twitterissä

©2020 Etulinja - suntuubi.com